Home » 2014 » februarie » 26

Tinerii întreprinzători şi IMM-urile pot accesa fonduri nerambursabile prin 6 programe naţionale

Tinerii întreprinzători şi IMM-urile pot accesa fonduri nerambursabile prin 6  programe naţionale

Tinerii întreprinzători şi IMM-urile vor putea accesa, şi în 2014, fonduri nerambursabile de la bugetul de stat, întrucât Direcţia de Implementare Programe pentru IMM-uri a lansat recent procedurile finale de implementare pentru 6 programe naţionale.O nouă schemă de ajutor de minimis, în cadrul căreia IMM-urile pot accesa împrumuturi cu subvenţie parţială de dobânda, a fost […]

Tăriceanu – opinie separată

Tăriceanu – opinie separată

Fostul premier liberal, Călin Popescu Tăriceanu, care a votat împotriva destrămării USL, a făcut un apel către preşedintele liberal, Crin Antonescu, rugându-l pe acesta că PNL să revină asupra deciziei luate marţi seară, pe care o califică drept pripită. Călin Popescu Tăriceanu precizează că a purtat discuţii cu premierul Victor Ponta, care s-a arătat deschis […]

Opoziția PNL reconfigurează harta politică

Opoziția PNL reconfigurează harta politică

Harta politică se reconfigurează acum că PNL trece în Opoziţie, apreciază analistul Ion Cristoiu, susţinînd că cel mai mult de pierdut va avea PDL, întrucât în opoziţie vine un lider autentic, carismatic, cu o bună retorică, numindu-l pe preşedintele liberal, Crin Antonescu. El a mai subliniat că acum PNL este capabil de o opoziţie viguroasă […]

PSD: un partid-federație

PSD: un partid-federație

Analistul Ion Cristoiu a apreciat că PSD este un partid-federaţie, fiecare baron venind cu interesele proprii. În acest context, acesta a subliniat că adevăratul motiv al ruperii USL stă în legea amnistiei, pe care mulţi penali, de la toate partidele, dar în special de la PSD, o asteaptă.

PNL susține revizuirea Constituției

PNL susține revizuirea Constituției

PNL susţine revizuirea Constituţiei în punctele asumate, a declarat preşedintele liberal, Crin Antonescu. El a mai precizat că legea fundamentală trebuie schimbată şi că a lucrat cu foarte mare seriozitate la amendarea acesteia, aşa încât să fie una cât se poate de bună.

PNL nu va obstrucționa justiția

PNL nu va obstrucționa justiția

Președintele Crin Antonescu a subliniat ca PNL nu va obstrucționa, în nici un fel, justiția. Afirmația a fost făcută în contextul în care mai mulți lideri liberali au probleme cu justiția.

PDL și PNL se exclud reciproc

PDL și PNL se exclud reciproc

Atât PNL, prin vocea președintelui Crin Antonescu, cât și PDL, prin președintele Vasile Blaga, exclud orice colaborare, cel puțin într-un orizont apropiat de timp.

Liberalii sunt liberi în teritoriu

Liberalii sunt liberi în teritoriu

Delegaţia Permanentă a PNL a dat deplină libertate organizaţiilor pentru alianţele din teritoriu, precizînd că este un act ce vine în întâmpinarea nevoilor comunităţilor locale de a-şi rezolva problemele.

Festivalul ipocriziei

Festivalul ipocriziei

Preşedintele liberal, Crin Antonescu, a apreciat drept un „festival al ipocriziei” dorinţa premierului Victor Ponta de a prelungii nefiresc de mult criza guvernamentală. Domnia sa a mai subliniat că a sperat că obiectivele USL vor fi atinse, aşa cum au fost promise ele alegătorilor, mulţumind tuturor militanţilor USL.

UDMR cochetează cu guvernarea

UDMR cochetează cu guvernarea

Voci din UDMR cer intrarea la guvernare a acestuia. Unii lideri ai UDMR au dat de înțeles că această formațiune este interesată de guvernare în măsura în care USD îi satisface o serie de pretenții, pretenții care, de obicei, sunt foarte sensibile pentru electoratul românesc, în special cel din Transilvania.

Page 1 of 212