Home » 2014 » iunie

Crin Antonescu – în cărți pentru prezidențiale

Crin Antonescu – în cărți pentru prezidențiale

Fostul președinte liberal, Crin Antonescu, revine în ecuația candidaturii prezidențiale, după ce un important segment liberal i-a solicitat, în mod expres, acest lucru.  Acesta a apreciat că are disponibilitatea necesară, că ia în calcul o asemenea posibilitate, dar precizează că un ultim cuvânt îl vor avea structurile fuzionate ale celor două partide, PNL și PDL, […]

Liberalii și-au ales structurile de conducere

Liberalii și-au ales structurile de conducere

Congresul PNL a ales noua structură de conducere a partidului: Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al PNL, alături de cei 31 de vicepreşedinţi ai partidului, printre aceştia regăsindu-se Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Dan Motreanu, Marin Almăjanu, Alina Gorghiu, Cristian Buşoi, Cristian Adomniţei, Marius Nicoară, Victor Paul Dobre, Florin Alexe, Răducu Filipescu, Cornel Popa, Nicolae […]

Tabăra internațională de poezie „Acasă la noi”

Tabăra internațională de poezie  „Acasă la noi”

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD, DESPARȚĂMÂNTUL ASTRA NĂSĂUD, DESPARȚĂMÂNTUL ASTRA STRĂȘENI-REPUBLICA MOLDOVA, BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ ”GEORGE COȘBUC” BISTRIȚA-NĂSĂUD   Vă invită joi, 3 iulie, 2014, ora 12.00, în Sala “Liviu Rebreanu” a Bibliotecii Județene “George Coșbuc”, la deschiderea oficială a taberei internaționale “ACASĂ LA NOI”, ediția a XVIII-a. Participă elevi din Republica Moldova, care vor susține un recital […]

Republica Moldova – tot mai aproape de Uniunea Europeană

Republica Moldova – tot mai aproape de Uniunea Europeană

Republica Moldova va semna vineri, la Bruxelles, Acordul de asociere şi de liber schimb cu Uniunea Europeană, alături de Georgia şi Ucraina. Acordurile de asociere au drept scop aprofundarea relaţiilor politice şi economice astfel încât, pe termen lung, să pregătească integrarea politică şi economică a ţărilor semnatare la Uniunea Europeană.

Liberalii – în Congres extraordinar

Liberalii – în Congres extraordinar

Liberalii se reunesc vineri şi sâmbătă, la Palatul Parlamentului, pentru aprobarea modificărilor la statutul partidului şi pentru alegerea noii structuri de conducere. Noul statut al liberalilor prevede că cei 31 de vicepreşedinţi ai PNL vor fi aleşi uninominal în congresul partidului, iar secretarul general al partidului va fi propus de preşedintele PNL şi validat de […]

Ungaria restructurează sistemul de creditare

Ungaria restructurează sistemul de creditare

Guvernul ungar a hotărât convertirea în forinţi a tuturor împrumuturile în valută ale populaţiei, până la Crăciun, în dorinţa sa de a reduce semnificativ ratele lunare, a declarat joi ministrul Economiei, Mihali Varga. Este încă un pas pe care autorităţile ungare îl fac în sprijinul populaţiei în raport cu instituţiile bancare.

Avertisment al Guvernatorului BNR

Avertisment al Guvernatorului BNR

Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu a lansat un avertisment cu privire la posibilitatea reluării investiţiilor în sectorul imobiliar, în terenuri şi construcţii, pe fondul scăderii accentuate a  dobânzilor în Europa, guvernatorul arătându-se îngrijorat de turnura speculativă pe care ar putea-o lua astfel de tranzacţii.  

Ziua Drapelului Național

Ziua Drapelului Național

România sărbătoreşte azi Ziua Drapelului Naţional, astfel de manifestări având loc atât  în Capitală, cât şi în reşedinţele de judeţ din toată ţara, eveniment la care participă Armata şi alte instituţii cu regim militar, instituţii ale administaţiei centrale, respective locale.

Apreciere a Leului in raport cu Euro

Apreciere a Leului in raport cu Euro

Leul s-a apreciat joi cu 0,22% în raport cu moneda euro, cursul de referinţă afişat de Banca Naţională a României (BNR) fiind de 4,3847 lei/unitate, fiind cel mai bun curs de la sfârşitul lunii mai 2013, când moneda europenana a fost cotată la 4,3794 lei.

Nou ministru al Transporturilor

Nou ministru al Transporturilor

Ioan Rus Ioan – vicepreşedinte PSD şi ministru în două rânduri la Ministerul de Interne (în perioada 2000-2004, în Guvernul Adrian Năstase, şi în perioada mai-august 2012, în Guvernul Victor Ponta), a depus jurământul pentru funcţia de ministru al Transporturilor, miercuri seară, la Palatul Cotroceni.

Page 1 of 6123Next ›Last »