Home » 2014 » iunie » 26

Avertisment al Guvernatorului BNR

Avertisment al Guvernatorului BNR

Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu a lansat un avertisment cu privire la posibilitatea reluării investiţiilor în sectorul imobiliar, în terenuri şi construcţii, pe fondul scăderii accentuate a  dobânzilor în Europa, guvernatorul arătându-se îngrijorat de turnura speculativă pe care ar putea-o lua astfel de tranzacţii.  

Ziua Drapelului Național

Ziua Drapelului Național

România sărbătoreşte azi Ziua Drapelului Naţional, astfel de manifestări având loc atât  în Capitală, cât şi în reşedinţele de judeţ din toată ţara, eveniment la care participă Armata şi alte instituţii cu regim militar, instituţii ale administaţiei centrale, respective locale.

Apreciere a Leului in raport cu Euro

Apreciere a Leului in raport cu Euro

Leul s-a apreciat joi cu 0,22% în raport cu moneda euro, cursul de referinţă afişat de Banca Naţională a României (BNR) fiind de 4,3847 lei/unitate, fiind cel mai bun curs de la sfârşitul lunii mai 2013, când moneda europenana a fost cotată la 4,3794 lei.

Nou ministru al Transporturilor

Nou ministru al Transporturilor

Ioan Rus Ioan – vicepreşedinte PSD şi ministru în două rânduri la Ministerul de Interne (în perioada 2000-2004, în Guvernul Adrian Năstase, şi în perioada mai-august 2012, în Guvernul Victor Ponta), a depus jurământul pentru funcţia de ministru al Transporturilor, miercuri seară, la Palatul Cotroceni.

Ţară murind : România

Ţară murind : România

Parcă niciodată matricea a ceea ce numim Stat n-a fost mai vulnerabilizată, subminată, compromisă până în pragul paraliziei. Aproape toate compartimentele vieţii noastre trăiesc într-o mare mlaştină, străduindu-se, din răsputeri, parcă, să supravieţuiască, deşi toate elementele conduc spre concluzia că nu mai este nimic de făcut. Politica noastră – deşi este un eufemism să vorbeşti […]

Comemorare Eminescu la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-N​ăsăud

Comemorare Eminescu la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-N​ăsăud

După întâlnirea cu Alina Ledeanu, directorul Revistei „Secolul 21”, Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud a organizat o nouă întâlnire de interes cultural pentru bistrițeni. Miercuri, 25 iunie 2014, de la ora 17, în sala “Liviu Rebreanu” s-a comemorat împlinirea a 125 de ani de la trecerea în veșnicie a poetului Mihai Eminescu. Întânirea i-a avut […]