10 ani văzuți de Președintele Crin Antonescu

crin-antonescu_presidency.ro_Preşedintele PNL Crin Antonescu a ţinut să sublinieze rolul important jucat de Majestatea Sa Regele Mihai şi de fostul preşedinte Emil Constantinescu în actul intrării României în NATO. Şeful liberalilor a mai subliniat că România nu a beneficiat niciodată până acum de un astfel de sistem de securitate şi că evenimentul este o sărbătoare pentru intreagă națiune română.

 

„Mulţumesc tuturor acelor personalităţi, oameni publici, politici, membri ai guvernelor care au lucrat pentru ca această şansă istorică extraordinară să fie realitate. Dar voi numi doi oameni – mulţumesc în numele PNL Majestăţii Sale Regele Mihai 1 şi mulţumesc în numele PNL domnului preşedinte Emil Constantinescu.

 

Nu sunt singurii care au lucrat şi şi-au asumat decizii curajoase, în cazul preşedintelui Constantinescu, dar sunt oameni ale căror merite au fost trecute cel mai adesea în umbră”, a spus presedintele Crin Antonescu.

 

„Niciodată România n-a avut în istoria sa atâtea şi asemenea garanţii de securitate. Niciodată România n-a făcut parte în toată istoria sa dintr-un asemenea club. Niciodată în istoria sa România nu a avut mai multă importanţă, greutate şi mai multe resurse geostrategice decât astăzi prin apartenenţa sa la NATO.

 

Mulţumesc întâi de toate Armatei Române şi structurilor operative de intelligence care au dovedit şi dovedesc loialitate, profesionalism, spirit de sacrificiu. Au dovedit-o cu preţul sângelui de atâtea ori în Balcani, Irak, Afganistan.” A mai subliniat domnia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.