POS T: Varianta revizuită a Documentului Cadru de Implementare

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial -  TransporAutoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Transport" 2007-2013 (AM POST) a publicat varianta revizuită a Documentului Cadru de Implementare (DCI), ca urmare a aprobării dezangajării automate aferente anului 2012, prin Decizia Comitetului de Monitorizare nr. 8 din 15.11.2013 și urmare a încheierii procedurii de consultare scrise a Comitetului de Monitorizare din decembrie 2013, privind realocarea sumei de 140.000.000 euro de la Programul Operațional Sectorial Transport către Programul Operaţional Regional (Decizia Comitetului de Monitorizare nr. 11 din 16.12.2013).

DCI reprezintă documentul programatic elaborat de AM POST în colaborare cu Ministerul Fondurilor Europene, care furnizează principalilor actori implicați (beneficiari, autorități publice, sindicate, societatea civilă, alte părți interesate și publicului în general) o imagine mai detaliată a scopului, structurii si alocărilor financiare ale POST.

Varianta revizuită a DCI poate fi consultată pe pagina de internet AM POST  sau în secțiunea Documente programare >>Documente cadru de implementare >> POST a paginii www.fonduri-ue.ro. 

 

Sursa: AM POST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.