PNL in favoarea arestării preventive a unui deputat

pnl„Cei şase deputaţi ai Partidului Naţional Liberal din Comisia juridică au votat, astăzi, luni 28 aprilie a.c., în favoarea solicitării Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului F. A. P. ( prescurtarea apartine redactiei ).

 

Astfel, din cele 7 (şapte) voturi pentru încuviinţare, 6 (şase) au aparţinut deputaţilor PNL.

 

Şi de această dată reprezentanţii PNL au considerat că justiţia trebuie să se facă în sala de judecată şi nu în Parlament.

 

Actul de justiţie, în opinia liberalilor, trebuie să fie unul ferit de ingerinţele politicului, iar legislativul nu trebuie să fie scut pentru cei asupra cărora planează suspiciuni de corupţie ( … ).

 

PSD ne-a obișnuit cu atitudinea de a face zid în jurul celor acuzați de fapte de corupție, iar astăzi am asistat la un front comun făcut cu oamenii lui Traian Băsescu în sprijinul unui apropiat (…). Este clar că PSD are propria agendă, care vizează apărarea baronilor, fapt evident pentru PNL din momentul în care parlamentarii PSD au scos din sertar Legea amnistiei. Dacă n-ar fi existat opoziția PNL, astăzi, această lege ar fi fost în vigoare, cu toate consecințele ei.

 

În plenul Camerei Deputaţilor, în şedinţa consacrată acestui subiect, PNL va fi consecvent şi va vota cererea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind încuviinţarea arestării preventive a domnului deputat (…).”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.