Ghid practic de negociere

„Ghid practic de negociere"

Editura Amaltea

Autor: Peter B. Stark, Jane Flaherty

 

 

Ghid Practic de negociere-250x250Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, cumpără această carte! Dacă vrei să fii un bun manager, cumpără această carte! Dacă pur şi simplu plănuieşti să achiziţionezi o maşină şi vrei să obţii cel mai avantajos preţ posibil pentru tine, citeşte această carte cu cea mai mare atenţie. Este accesibilă, practică, plină de exemple şi definiţii simple, uşor de folosit.

Aceste tehnici te vor ajuta să faci diferenţa dintre o negociere bună şi una nereuşită, să fii atent la detalii importante, precum limbajul trupului, modul în care pui întrebări pentru a obţine informaţii esenţiale, momentul când ar trebui să intervină un mediator, cum să lucrezi în grup sau individual şi multe alte tehnici geniale pe care le poţi folosi în orice tip de negociere.

Totul în viaţă este o continuă "mică înţelegere", de la cina pe care o planifici cu partenerul de viaţă şi până la mărirea de salariu la care visezi de mult timp.

De cele mai multe ori, te loveşti de un refuz sau ţi se oferă ceva ce nu-ţi doreşti.

Din fericire, există unele tehnici prin care poţi câştiga de fiecare dată, şi nu numai tu, ci şi partenerul tău de negociere. Acesta este, de fapt, succesul adevărat – rezultatul cu un câştig reciproc.

Acest Ghid practic de negociere este cel mai bun profesor care te va invăţa cum să-ţi dezvolţi abilităţile de negociator şi cum să contraataci când ceilalţi încearcă, mai mult sau mai puţin subtil, să te manipuleze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.