Conferința ANBPR – Bistrița, 15 – 17 mai 2014

Conferinta ANBPR Bistrita 2014Bistrița găzduiește pentru prima dată Conferința națională a bibliotecilor și bibliotecarilor din România.
 
În perioada 15 – 17 mai 2014 Biblioteca Județeană George Coșbuc Bistrița Nasăud organizează Conferința ANBPR BiblioPUBLICA cu tema „NOVA BIBLIOTHECA – Provocări și tendințe în bibliotecile publice”.

Tema acestei ediții este deosebit de ofertantă și propune sondarea principalelor trenduri și oportunități privind evoluția bibliotecilor. Nu vor fi trecute, însă, cu vederea nici posibilele blocaje sau dificultăți pe care le pot întampina bibliotecarii în acest demers de redefinire a rolului și statutului lor ca profesioniști.
 
În condițiile dezvoltării accelerate a tehnologiei, bibliotecile traversează un proces complex de schimbare, devenind tot mai mult parte integrantă a comunității. Cum influențează această schimbare dinamica bibliotecilor, dar și cât de pregătiți sunt bibliotecarii să răspundă cerințelor tot mai exigente ale utilizatorilor vom afla cu toții participând la Conferința ANBPR de primăvară de la Bistrița.
 
Agenda Conferinței poate fi consultată în această secțiune
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.