Consiliului Superior al Magistraturii și-a ales Președintele și Vicepreședintele

Comunicat de presă

privind rezultatul alegerilor pentru funcţia de preşedinte şi  pentru funcţia de vicepreşedinte a Consiliului Superior al Magistraturii

 

Marius Badea TUDOSEAstăzi, 6 ianuarie 2015, în cadrul şedinţei de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului domnul judecător Marius Badea TUDOSE, membru ales (proiect de management.

În funcţia de  vicepreşedinte al  Consiliului a fost  ales domnul procuror Bogdan GABOR, membru ales (proiect de management).

 

Conform art. 24 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare:

„ (1) Consiliul Superior al Magistraturii este condus de preşedinte, ajutat de un vicepreşedinte, aleşi dintre judecătorii şi procurorii prevăzuţi la art. 3 lit. a), care fac parte din secţii diferite, pentru un mandat de un an, ce nu poate fi reînnoit.

(2) Preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii sunt aleşi de plen, în prezenţa a cel puţin 15 membri ai Consiliului, cu votul majorităţii membrilor acestuia.”

 

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.