Chevron pleacă din România

1b152c_8af362a8f647d840bbe04b1c78222df7.jpg_1024După ce anul trecut, Chevron a renunţat la activităţile de explorare în Polonia şi Ucraina, acum compania americană pleacă şi din România. Activităţile ei au creat tensiuni în spaţiul public şi politic, fiind privite cu ostilitate.

"În 2014, Chevron România a finalizat activităţile de explorare a concesiunii Bârlad, precum şi un studiu geofizic 2-D realizat în două dintre cele trei concesiuni din regiunea Dobrogea.
 

Chevron România confirmă intenţia de a renunţă la planurile sale pentru aceste concesiuni în 2015. Această este o decizie de afaceri luată în urmă evaluărilor proiectului din România, care nu poate concura în acest moment într-un mod favorabil cu alte oportunităţi de investiţie din portofoliul global al Chevron. Rezultatele lucrărilor din România vor fi predate ANRM şi vor rămâne în custodia statului.

Confidenţialitatea informaţiilor de acest gen este menţinută în conformitate cu legislaţia din România. Chevron nu comentează şi nu dezvăluie cifre de business", se arată într-un comunicat al companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.