Triunghiul malefic: Băsescu – Udrea – Ponta

alina-gorghiu 2Tot mai multe dovezi sunt aduse în scenă consolidând ipoteza potrivit căreia între Băsescu – Udrea – Ponta (triunghiul malefic) a existat un pact ordinar care viza transferul de putere de la primul la ultimul.

Recent – într-un interviu acordat pe adevarullive – copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, reiterează această idee:

“Ponta să nu uite că a fost unul dintre miniştrii giraţi de Traian Băsescu în Cabinetul PDL şi că a fost coleg de băncuţă cu Elena Udrea în Guvern. Nu-mi aduc aminte să spună că i-a fost ruşine. Este ultima temă de atac a premierului. Asta înţelege el din politică.”

“Înţelegerea dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu este de notorietate. Era singurul lucrur pe care îl ştiam cu certitudine. La dvs. în emisiune am spus-o de o mie de ori înaintea începerii campaniei. Momentul pactului de coabitare a fost momentul în care a început să se destrame USL. Până la urmă, tot răul spre bine. A fost o înţelegere care a depăşit limita decenţei. S-a folosit acelaşi discurs dublu pe care îl vedeţi astăzi la Victor Ponta. Pe ecranele televizoarelor erau adversari, în spatele ecranului, erau foarte buni prieteni. Era un grup care avea un obiectiv comun, acela de a face transferul de putere, într-un mod elegant, de la Traian Băsescu către Victor Ponta, viitorul preşedinte al României, în opinia domniei sale. A existat, din fericire pentru PNL şi România, un Klaus Iohannis care le-a stricat tot acest scenariu de groază.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.