ȘTIRI REGIONALE, POLITICĂ, ACTUALITATE — 21/09/2020 at 11:32 am

Primarul Traian Ogăgău în luptă cu politrucii pesediști și vocalii educaționali pe stil nou

În spațiul public a apărut o filmare, potrivit căreia primarul din Sângeorz Băi, Traian Ogăgău, își admonestează fetița, Traiana.

 

Primarul acuză PSD, mai precis pe deputatul Daniel Suciu și pe președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, de a fi cei care, într-o încercare disperată, având conotații electorale, au difuzat în spațiul public această filmare.

 

Dincolo de replicile electorale, o seamă de comentatori au sărit toți condamnând, fără nuanțări, potrivit unor curente de gândire care caută să-și impună propriile vederi asupra lumii, în general, a educației de familie, în cazul de față, atitudinea primarului Traian Ogăgău.

 

Într-un Comunicat oficial primarul Traian Ogăgău, aduce argumente de bun-simț privind educația unui copil, educație care trebuie să îmbine, într-o manieră echilibrată, vorba bună și recompensa, dar și măsurile mai aspre menite a corecta anumite atitudini și derapaje ale copilului, în acest sens edilul din Sângeorz-Băi făcând trimitere la Biblie. „Cine cruţă nuiaua, îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie” (sursa Facebook).

 

Nimeni, dar absolut nimeni – că sunt procurori, polițiști, pedagogi, psihologi, etc – nu are voie să intervină în viața unei familii și să impună părinților educația de familie, decât în cazuri excepționale, vizând derapaje foarte grave ale acestora.

Print Friendly, PDF & Email