EVENIMENT, CULTURĂ, CARTE — 24/03/2021 at 11:14 am

Târg de carte online – LibFest 2021

„Peste 100 de edituri vor participa în această primăvară la LibFest, târgul virtual de carte și experiențe culturale, organizat de Libris.ro între 25 și 28 martie. 100 de autori români și internaționali își vor prezenta cele mai noi apariții editoriale sau vor intra în dialog cu cititorii în transmisii live, în cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate cărții și iubitorilor de lectură din România.”

„Peste 100 de edituri vor avea standuri virtuale în pagina dedicată de pe Libris.ro, unde se vor regăsi peste 25.000 de titluri, însumând 1 milion de volume. Reducerile acordate în cele patru zile de târg online de carte vor varia între 20% și 80%.”

„Printre cele mai așteptate lansări de carte se numără „Răspunsuri scurte la marile întrebări” (Stephen Hawking), care va fi prezentată într-o conversație cu Doru Castaian, „Nepovestitele iubiri” (Tatiana Niculescu), „Să nu ne facem de răs în fața furnicilor”, cea mai noua carte semnată de Iv Cel Naiv și „Copilul tău. Părinții tăi. Tu” (Ioana Chicet-Macoveiciuc).”

De asemenea, vor fi alături de cititorii români și autori de bestseller-uri internaționale, precum Louise Fein, care a semnat „Fiica Reichului”, Andrezj Sapkosvki, autor al seriei ”Witcher”, Timothy Caulfield – autorul ”Relax, Dammit! Ghid de utilizare în epoca anxietății”, Mary Robinette Kowal, care semnează seria „Doamna Astronaut” și mulți alții.”

„În plus, LibFest va reuni un număr mare de autori de carte pentru copii, o categorie aflată în creștere constantă în ultimii ani. Astfel, printre numele confirmate ca participante la evenimentele și dialogurile virtuale se numără Alec Blenche, Alex și Cristina Donovici, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alexandra Lopotaru, Simona Antonescu, Cristina Andone și mulți alții. De asemenea, categoria de Dezvoltare Personala va avea aportul unor autori cunoscuți. Otilia Mantelers va avea un dialog inedit cu președintele Organizației Salvați Copiii, Gabriela Alexandrescu, iar Gáspár György va purta o discuție cu Petronela Rotar.

Programul complet al LibFest, precum și evenimentele – lansări și dialoguri – vor fi disponibile, alături de întreagă ofertă de carte, pe site-ul www.libris.ro și pe pagina de Facebook a Libris.ro.”

 

 

Print Friendly, PDF & Email