EVENIMENT, POLITICĂ, ACTUALITATE, SĂNĂTATE — 14/04/2021 at 11:50 am

Premierul a solicitat Președintelui revocarea ministrului Sănătății

Premierul Florin Cîțu a anunțat că miercuri i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

 

Actul premierului vine se pare după ce s-a consultat cu Președintele Klaus Iohannis  și vicepremierul Dan Barna, copreședinte USR-PLUS.

 

Reacțiile nu s-au lăsat așteptate astfel că liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a declarat la Digi24 că demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii este un act de agresiune al premierului în Coaliţie.

 

Acesta a mai declarat că  „Orice variantă este pe masă. Sunt colegi care susţin şi această variantă (ieșirea de la guvernare, n.ns), de asta va fi o discuţie serioasă, calmă, aşezată, astăzi în birourile naţionale reunite, după ce vom avea toate detaliile din cadrul acestei discuţii de dimineaţă şi vedem cum facem în continuare. Pe mine unul mă surprinde, mai ales că am fost şi la discuţia din coaliţie de luni, în care părea că lucrurile-s clare, ne-am clarificat şi am stabilit cum şi am stabilit că mergem împreună în această formulă în continuare”, a afirmat Moşteanu.

 

Surse bine informate spun că liderii USR-PLUS vor avea o ședință de urgență, după ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu.

Print Friendly, PDF & Email