ADMINISTRAȚIE, EVENIMENT, POLITICĂ, ACTUALITATE — 09/09/2021 at 8:56 am

Premierul i-a destituit pe secretarii de stat ai USR PLUS

Premierul Florin Cîțu i-a destituit miercuri seara pe secretarii de stat ai USR PLUS, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

 

„În momentul în care ai negociat cu AUR și cu PSD, nu pot să am secretari de stat în ministere, pentru că eu nu știu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”, a precizat premierul.

 

Decizie privind eliberarea domnului Adrian Covăsnianu din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii ……………………………. 2 426. — Decizie privind eliberarea domnului Horațiu-Lucian Cosma din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii ……………………………. 2 427. — Decizie privind eliberarea domnului Emil Sămărtinean din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală ………………………………………….. 3 428. — Decizie privind eliberarea doamnei Oana Ursache din funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni……………………………. 3 429. — Decizie pentru eliberarea domnului Alexandru-Paul Dimitriu din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției ……………………………………………………………. 4 430. — Decizie privind eliberarea doamnei Mihaela[1]Cătălina Bădoiu din funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene………… 4 431. — Decizie pentru eliberarea domnului Florin Andrei din funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor …. 5 432. — Decizie privind eliberarea domnului Costin-Traian Țîra-Rădulescu din funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii ……………… 5 433. — Decizie privind eliberarea domnului Ovidiu-Mircea Ursuța-Dărăban din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției ……………………………………………… 6 434. — Decizie privind eliberarea doamnei Valentina Saygo din funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului……………………………. 6 435. — Decizie privind eliberarea doamnei Corina Atanasiu din funcția de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene………………………………………. 7 436. — Decizie pentru eliberarea doamnei Monica[1]Emanuela Althamer din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății ……………………………………………. 7 437. — Decizie privind eliberarea domnului Paul Ene din funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului……………………………. 8 438. — Decizie privind eliberarea domnului George[1]Aurelian Cățean din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

— Decizie privind eliberarea doamnei Irina Alexe din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne …. 9 440. — Decizie privind eliberarea doamnei Simona-Carmen Fătu din funcția de secretar de stat la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului ………….. 9 441. — Decizie privind eliberarea domnului Raul-Călin Pop din funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor……………………………………………… 10 442. — Decizie privind eliberarea domnului Aurelian Mihăilescu din funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului…… 10 443. — Decizie privind eliberarea domnului Marius Vulcan din funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului …………………. 11 444. — Decizie privind eliberarea doamnei Iulia Popovici din funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii…. 11 445. — Decizie privind eliberarea doamnei Alina Pop din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale……………………………………………….. 12 446. — Decizie privind eliberarea domnului Vlad-Gabriel Sincă din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei …… 12 447. — Decizie privind eliberarea domnului Tudor-Ionuț Oprea din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Educației ………………………………………………………….. 13 448. — Decizie privind eliberarea domnului Adrian-Ștefan Cîrstea din funcția de secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului………………………………………… 13 449. — Decizie privind eliberarea doamnei Elena Tudose din funcția de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului …………………. 14 450. — Decizie privind eliberarea domnului Cristian-Marius Litan din funcția de secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării ….

 

 

Print Friendly, PDF & Email