EVENIMENT, MUZICĂ — 14/02/2014 at 12:06 pm

Yanni va concerta în România

 

După un concert ce a avut loc la Sala Palatului cu peste 4.000 de spectatori, celebrul instrumentist şi compozitor Yanni a decis să reia experienţă. Artistul vineînRomânia pentru a treia oară.

 

Concertul lui Yanni reuneşte numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe şi mai multe percuţii, trombon, trompetă sau chiar şi un corn franţuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentistilor săi virtuoşi, aclamate frenetic de public pentru măiestria acrobatică a interpretului la harpă din Paraguay alături de cubanezul de la percuţii şi energia debordantă a bateristului Charlie Adams.

Biletele pentru concertul din data de 30 mai 2014, au fost puse în vânzare la preţuri accesibile, după cum urmează: 285 lei – VIP, 255 lei – Cât.I, 225 lei – Cât.ÎI, 185 lei – Cât.IIIşi 145 lei- Cât.IV.

Acestea pot fi achiziţionate prin reţeaua Vreau Bilet, de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Librăria Eminescu, şi online prin www.vreaubilet.ro.

Print Friendly, PDF & Email