Fostul ministru Ilan Laufer – atac extrem de dur la adresa Uniunii Europene

Credit foto: www.evz.ro

Fostul ministru Ilan Laufer a atacat extrem de dur liderii Uniunii Europene și proiecțiile acestora legate de măsurile privind energia:

„Uniunea Europeană se duce în URSS-ula mă-sii, iar noi odată cu ea, ca slugile și proștii. Ieri am asistat la cel aberant discurs rostit de un Președinte al Comisiei Europene, de la înființarea acestei instituții și până în prezent. Un discurs venit din partea unei ipocrite, care doar ce și-a crescut propriul salariu cu 30.000 euro/an, iar pe noi vrea ne oblige facem duș în doi, pe frig și cu lumina stinsă. Doamne ferește, URSS-ulo, unde ai adus Uniunea Europeană!

Presupun mulți dintre voi ați înțeles acum încălzirea globală este doar o vrăjeală pentru sărăcirea populației, energia verde este praf în ochi, în timp ce Germania a fost principalul beneficiar și abonat la gazul rusesc ieftin, în ultimii 20 de ani, ani în care nu a făcut absolut nimic, în mod real, pentru a se lupta, vezi Doamne, cu „încălzirea globalăsau a trece cu totul spre energie regenerabilă. Douăzeci de ani nu au făcut nimic, s-au bazat vor avea gaz ieftin la infinit, iar acum au și tupeul jegos ne ceară nouă, săracii Europei, împărțim cu ei puținul pe care îl avem, iar noi, care suntem producători de energie (chiar destul cât fim independenți energetic) plătim facturi de 5 ori mai mari la noi în țară, așa e când o iei la UE, iar Guvernul nu face absolut nimic ca ne protezeje de acest jaf național și instituționalizat. Cei care conduceți astăzi Europa sunteți niște ipocriți penibili, iar cei care acceptă fie slugi sunt niște trădători de neam și țară care merită ….. ce-i mai rău.

Acum ni se cere economisim 10% din consumul de curent electric, fim responsabili și solidari cu restul statelor care nu au. Minciuni, vrăjeală și propagandă ieftină. Câți dintre voi, cei care ne ordonați aceste aberații, zburați cu avioane private? Câți aveți zeci de oameni în jurul vostru care cară gențile? Câți mergeți și cu coloane de câte zece mașini? Câți stați în birouri de sute de mp? În vilele și birourile voastre sunt 18 grade? Voi faceți duș în doi?

Ați luat-o razna cu totul, ipocriți conducători ai Europei! bateți joc de toți cetățenii Uniunii Europene și, probabil la următoarele alegeri veți deveni o tristă amintire, sunteți o pagină neagră în istoria acestei Uniuni. Din cauza voastră oamenii sărăcesc … în Polonia sunt cozi de zeci de km la minele de cărbuniîn Germania nu se mai găsește lemn de foc și oamenii au început taie pădurile facă rost de sursă de încălzire la iarnă. La stațiile de încărcare gratuită pentru mașini electrice sunt cozi de 3-4 ore din cauza exploziei prețului la energia electrică, pe care tot voi ați generat-o, facturi de 5 ori mai mari. Este o criză indusă artificial, iar oamenii au început înțeleagă acest aspect. Ați adus Europa pe marginea prăpastiei și acum veniți cu cele mai aberante „soluții depășim această criză, pe care tot voi ați generat-o. Interesele cui le serviți? În niciun caz ale cetățenilor europeni. În toată istoria modernă, din crize s-a ieșit prin stimularea producției, prin capacități noi de producție, prin plus valoare; nu invers, prin închiderea acestora, nu prin economisire și prin mărirea taxelor și impozitelor.

Cu siguranță America și China își freacă palmele de bucurie când văd ce se întâmplă în Europa și încotro ne îndreptăm. Ei sunt marii câștigători de până acum ai războiului din Ucraina și a așa-zisei crize energetice pe care o traversează Uniunea Europeană, după ce s-a aruncat singură din avion fără parașută.

În ceea ce ne privește pe noi, românii, ne merităm soarta din plin. Asta am votat, asta am primit. suntem manipulați sau dezinformați este doar vina noastră și acum suportăm consecințele. Românii nu au ieșit niciodată de bună voie protesteze. La Revoluție au fost scoși de ruși și americani, iar împotriva Ordonanței 13 au fost scoși de soros-iști și multinaționale, mare parte dintre ei plătiți sau obligați.”

 

(Sursa Facebook)

Print Friendly, PDF & Email